O mnie

Katarzyna
Kuchnia to mój żywioł. Uwielbiam piec, smażyć i gotować, często robiąc wszystko "po mojemu". Nie boję się eksperymentować, a do nowych przepisów podchodzę z entuzjazmem i zaciekawieniem. Co z tego wynika? Zobaczcie sami ;)
Ostatnie wpisy
Lemoniada rabarbarowa (syrop)
8 lipca 2020
0.
Wielkanocna sałatka jarzynowa
11 kwietnia 2020
0.
Mini babki piaskowe
8 kwietnia 2020
0.
Najnowsze komentarze
- Imprezowe przekąski – część 2 | FlyB Kulinaria - Imprezowe przekąski – część 2
- Salsa jako dodatek do obiadu | FlyB Kulinaria - Salsa jako dodatek do obiadu
- Halloweenowe drinki | FlyB Kulinaria - Halloweenowe drinki
- Deviled eggs, czyli diabelskie jajka | FlyB Kulinaria - Deviled eggs, czyli diabelskie jajka
- Strrrasznie halloweenowe tosty! | FlyB Kulinaria - Strrrasznie halloweenowe tosty!
Znajdziesz mnie na:
